top of page

Anbefalinger:

 

'Som forfatter til en samtalebog er det helt afgørende, at man kan føle sig tryg, når man sender materialet til transkribering, så man har det optimale materiale at arbejde videre med. Anne Meinert hjalp med en transkribere en stor del af samtalerne til min 20. bog 'Modne Mænd' - www.modnemænd.dk - og hun leverede et topprofessionelt stykke arbejde. Hurtig levering, stor baggrundsviden, positiv og konstruktiv kommunikation og aftaler, som blev holdt til punkt og prikke. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne til transkriberingsopgaver.'

 

Forfatter, journalist og forlægger

Bo Østlund

www.booestlund.dk 

'Anne Meinert var en topprofessionel samarbejdspartner, da jeg i 2016 udgav min anmelderroste bestseller 'Modne Mænd' på mit forlag Heatherhill - og det var ikke svært at beslutte, at hun også skulle stå for transkriberingen af dens efterfølger 'Modne Kvinder' her i 2017. Anne er dygtig, hurtig, vidende og positiv - og så kan hun kapere en forfatters følsomhed. Alt sammen livsvigtige ting, når man som jeg både er forfatter og fortæller i én og samme person. Jeg kan stadig på det kraftigste anbefale Anne. Hun er en cool transkriberings-kat!'

 

Bo Østlund 

Anne har transskriberet for mig i forbindelse med en stor eksamensopgave på mit kandidatstudium. Jeg fandt hurtigt ud af, at der måtte en professionel "på sagen" og jeg var ikke i tvivl om, at dette måtte være Anne.

Opgaven bestod i at transkribere lydfiler fra et feltstudie i en børnehave, hvilket er en krævende opgave, som Anne klarede med et par skarpe ører og megen tålmodighed. Kontakten mellem os pr. mail var helt tæt under hele forløbet og jeg følte mig i trygge, fleksible og professionelle hænder. Anne forstod til enhver tid at efterkomme mine både store og små ønsker ift. transskriptionerne.

Hun får mine varmeste anbefalinger, og jeg tror bestemt, at jeg vil benytte mig af hendes ekspertise en anden gang. Hun leverer topkvalitet til en yderst rimelig pris og overholder alle tidsfrister.  

 

Kandidatstuderende, Roskilde Universitet.

Sideløbende med mit forfatterskab arbejder jeg som transskribent og korrekturlæser.

 

Transskribering - tale til tekst

Jeg har 20 års erfaring med transskribering - bl.a. fra mit tidligere arbejde som lægesekretær.

Jeg er hurtig på tasterne og bruger 4-6 timer på at skrive én times lyd (alt afhængig af kvaliteten af optagelsen).

 

Pris:

Jeg tager 325 kr pr. transskriberingstime.

Ved større opgaver (over 10 timers lyd) er prisen 275 kr pr. transskriberingstime. Priser er inkl. moms.

Korrekturlæsning

Jeg foretager også korrekturlæsning. Skriv til mig for pris.

KONTAKT:

anneme72@gmail.com

Transskribering og korrekturlæsning

bottom of page