top of page
Køb den på Turbine Forlaget:
Anne meinert, Fortællinger fra Ildúria, Dinas Forbandelse

Illustration Lasse Bekker Weinreich

Dinas Forbandelse

Illustration Lasse Bekker Weinreich

Anne meinert, Fortællinger fra Ildúria, Ondskabens Nøgle

Ondskabens Nøgle

Fortællinger fra Ildúria (bind 2)
(hardback)

 

Forlaget skriver:

 

Tomme blikke, savlende munde og udstrakte hænder nærmede sig fra alle sider. Så tog de fat i ham med deres beskidte hænder, nogle blodige. Han vred sig, men kunne ikke undvige dem. Han skreg ved deres berøring og prøvede at vende ansigtet bort fra deres stinkende ånde.
»Dig,« lød det igen fra Arcon. »Jonas fra Den Anden Verden. Den store helt ...«

Sammen med sin nye veninde Annabel bliver Jonas igen kaldt til den mystiske verden Ildúria. Ondskaben er blevet sluppet fri, og én efter én bliver indbyggerne til tomme og viljeløse væsner. Jonas og Annabel drager ud for at redde deres venner sammen med de få, der endnu ikke er bukket under for ondskaben.

Ondskabens nøgle er andet bind i fantasy-serien Fortællinger fra Ildúria. Første bind hedder Dinas forbandelse og er udgivet på Turbine. Bøgerne henvender sig til de 10-12 årige og andre med hang til god fantasy.

Illustration Nikolaj Knudsen

Miriams stemmer lyder pludselig ildevarslende, og hendes blik er mørkt. "Dette er farligt, for der findes noget her". Christian gyser. Hun hæver stemmen og kigger advarende på ham. "Der findes noget her, og det er et sted, man ikke bør være!! Er du med, Christian?"

 

Christians far ligger i en uforklarlig koma, og på samme tid begynder Christian at drømme usædvanligt meget. Drømmene er oftest mareridt, og de gentager sig nat efter nat.

Da mareridts-væsnerne begynder at dukke op i den virkelige verden, søger Christian hjælp i en bogbutik, som har specialiseret sig i drømme. Langsomt går det op for ham, at drømmenes verden rækker langt dybere, end han nogensinde havde forestillet sig, og at han er den eneste, som kan vække sin far.

 

"Drømmedæmoner er redigeret i samarbejde med Sine Norsahl og Camilla Bjørn fra Forlaget Blæs I/S med forsideillustration af Nikolaj Knudsen. Bogen er udgivet på www.saxo.com som e-bog maj 2014".

 

 

 

 

Drømmedæmoner

(e-bog og paperback)

Køb den på Saxo.com:

Fortællinger fra Ildúria (bind 1)

(hardback)

Eller hos en lang række andre net-boghandlere.

Find den også på Apple iTunes og hos en lang række net-boghandlere.

Anne meinert, Fortællinger fra Ildúria, Dinas Forbandelse
Køb den på Turbine Forlaget:

Eller hos en lang række andre net-boghandlere.

Illustration Nikolaj Knudsen

Anne meinert, Fortællinger fra Ildúria, Dinas Forbandelse

Illustration Jeppe Nørager

Dorian

- og De Syv vogtere af dødsriget

(e-bog og paperback)

Troldmanden Cor er døende. De Syv Vogtere af Dødsriget, som bestemmer over liv og død i Árculi, har valgt ham. Cor er som en bedstefar for Dorian, og Dorian vil ikke acceptere vogternes valg. Helt alene begiver han sig ud på en farefuld færd for at redde sin vens liv – en rejse, der snart viser sig at have langt større betydning for hans eget liv, end han nogensinde havde forstillet sig.

 

Dorian - og De Syv Vogtere af Dødsriget er gennemillustreret af Jeppe Nørager og udgivet på www.saxo.com som e-bog og paperback print-on-demand i december 2015.

 

Køb den på Saxo.com:

Find den også på Apple iTunes og hos en lang række net-boghandlere.

Forlaget skriver:

 

Gys og fantasy for børn  

Dansk forfatter debuterer med en blanding af uhygge og magi, som er svær at lægge fra sig.

Da Jonas en dag finder en vej gennem en mur til en anden verden, skal han pludselig beslutte, om han vil sætte livet på spil for at redde en hel flok fremmede og deres land Ildúria. Men måske er der mere på spil end bare den fremmede verden - og der er ikke andre til at redde dem end Jonas. For pigen Dina er nøglen til den forbandelse, der truer dem, og hun kommer fra Jonas´ egen verden ...  

En både uhyggelig og spændende roman om en helt almindelig dreng, som skal træffe nogle meget ualmindelige valg og finde alt modet i sig selv for at gøre det rigtige. For Jonas bliver det en kamp mod vilde fabeldyr og en piges onde fantasi, men først og fremmest en kamp mod ham selv og en kamp for at finde sit mod og sin styrke, før han måske får løst det fremmede land af Dinas forbandelse.

 

bottom of page